“Egg surprise” med spenat & senap
No Video
  • Totaltid 10 '
4

Ingredienser

  • 4 skivor grovt bröd
  • 200 g Philadelphia Original
  • 400 g färsk babyspenat, blancherad(se nedan)
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 msk äppelcidervinäger
  • 0.5 -1 dl grovkornig senap, t.ex. Dijon senap
  • 4 ägg
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här:

  • Koka äggen 6 min och dela på mitten. Lägg undan till servering.
  • Värm olja i en stekpanna och tillsätt spenaten. Värm några minuter under omrörning. Blanda spenaten med 2 msk olivolja och äppelcidervinäger. Salta och peppra efter smak.
  • Bred senap påbrödskivorna och därefter Philadelphia.
  • Toppa med spenat och ägg.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 1874,0 kj
kcal 447,5 kcal
Fett 26,4 g
Kolhydrater 32,5 g
Proteiner 20,4 g
Fiber (Englyst) 4,6 g