Cheesecake-dessert med rosépeppar
No Video
  • Förberedelsetid 15 '
  • Totaltid 135 '
4

Ingredienser

  • 50 g Granola med bär
  • 25 g laktosfritt margarin, smält
  • 150 g Philadelphia Laktosfri Original
  • 200 g laktosfri yoghurt
  • 5 msk citronsaft
  • 2 msk vaniljsocker
  • 55 ml lönnsirap
  • 1 mogen mango, tärnad
  • 1 tsk rosépeppar

Gör så här:

  • Blanda Granola och margarin för hand och fördela i 4 dessertglas.
  • Vispa Philadelphia, yoghurt, 3 msk citronsaft, vaniljsocker och 30 ml lönnsirap slätt och krämigt. Fördela i glasen med sked eller spritspåse. Ställ kallt i kylen i ca 2 timmar.
  • Blanda mangobitarna med resten av lönnsirapen (25 ml) och 2 msk citronsaft. Fördela mangobitarna på krämen och toppa med lite rosépeppar.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 1465,8 kj
kcal 350,0 kcal
Fett 21,0 g
Kolhydrater 35,0 g
Proteiner 6,0 g