North Carolina-style Cole Slaw
No Video
  • Förberedelsetid 70 '
  • Totaltid 70 '
4

Ingredienser

  • 4 st bagel eller valfritt bröd
  • 300 g Philadelphia Original
  • 400 g kalkon, tunt skivad
  • 4 dl vitkål, tunt strimlad
  • 0.5 dl äppelcidervinäger
  • 2 dl ketchup
  • tabasco, efter smak
  • salt och peppar

Gör så här:

  • Coleslaw: Lägg den strimlade vitkålen i en bunke, krydda med salt och peppar, tillsätt äpelcidervinäger och masera kålen mellan händerna i 2 minuter, täck med plast och låt stå i 1 timme. Krama sedan ur överbliven vätska och smaksätt med ketchup och Tabasco.
  • Dela bageln på mitten, rosta båda halvorna och bred ett rikligt lager med Philadelphia på båda bröden. Fördela kalkonen och toppa med Cole Slaw.

TipsTips

  • Cole Slaw kan med fördel förberedas upp till 3 dagar i förväg och förvaras då i kylen. Detta recept passar lika bra i en wrap, baguette eller ditt favoritbröd.

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 2389,0 kj
kcal 570,5 kcal
Fett 18,7 g
Kolhydrater 62,0 g
Proteiner 35,9 g
Fiber (Englyst) 5,4 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.