No Video
  • Förberedelsetid 20 '
  • Totaltid 260 '
10

Ingredienser

  • 400 g Philadelphia Light Naturell
  • 4 msk florsocker
  • 0.6 dl vitt vin
  • 1 dl marsala vin
  • 0.75 dl starkt kaffe
  • 24 st savoiardikex (eller överbliven sockerkaka skuren i stavar)
  • 400 g hallon
  • 2 tsk kakao

Gör så här:

  • Blanda Philadelphia-osten med florsockret och det vita vinet till en slät smet.
  • Blanda Marsala-vinet med kaffet.
  • Doppa varje kex i kaffeblandningen. Lägg hälften av kexen i botten på ett serveringsfat.
  • Häll över hälften av Philadelphia-blandningen och täck med ett lager hallon.
  • Upprepa proceduren och avsluta med Philadelphia-blandningen överst.
  • Pudra över kakaon. Låt stå i kylskåp i 3-4 timmar före servering.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 691,0 kj
kcal 165,0 kcal
Fett 6,0 g
Kolhydrater 21,0 g
Proteiner 5,0 g
mättat fett 4,0 g
Natrium 0,1 g
Fiber (Englyst) 1,0 g
sockerarter 17,0 g