Tryffelpasta med pancetta och svartpeppar
No Video
  • Förberedelsetid 10 '
  • Totaltid 15 '
4

Ingredienser

  • 3 msk olivolja
  • 2 tsk svartpeppar
  • 1-2 klyftor vitlök, skivade
  • 1 dl vatten (eller vitt vin)
  • 200 g Philadelphia Tryffel
  • 350 g färsk pasta (t.ex. spaghetti, tagliolini, fettuchini)
  • 4-8 skivor pancetta eller prosciutto
  • persilja, hackad

Gör så här:

  • Koka upp pastavatten med salt.
  • Hetta upp olja och ”stek” svartpeppar och vitlök i någon minut.
  • Häll på vatten (eller vitt vin), koka upp och rör i Philadelphia Tryffel. Smaka av med salt och peppar.
  • Koka pastan enligt instruktioner på paket, häll sen av vattnet.
  • Lägg över pastan i Philadelphia-såsen, vänd runt.
  • Servera med pancetta och toppa med persilja.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 2602,5 kj
kcal 621,5 kcal
Fett 29,9 g
Kolhydrater 64,5 g
Proteiner 21,6 g
Fiber (Englyst) 3,2 g