Recept
Produkter
Om Philadelphia
Dubbelt så gott
Nyheter
Om Hållbarhet
Professional
Tillbaka till alla recept
Ceasar-style
Förberedelsetid
 20 '
Totaltid
 20 '
4
Ingredienser
4 st
bagel
eller valfritt bröd
300 g
Philadelphia Vitlök & Örter
2 st
majskycklingbröst
, med skinnet kvar
2 msk
matolja
2 msk
smör
0.5
rödlök
, skivad
0.5
romansallad
, strimlad
80 g
parmesan
, hyvlad
salt och peppar
Gör så här:
Värm en stekpanna, tillsätt
oljan
och bryn sedan
kycklingen
ordentligt i ett par minuter på vardera sida, krydda med
salt
och
peppar
. Tillsätt
smöret
och sänk värmen till medium. När
smöret
bryner, ös
smöret
med jämna mellanrum över
kycklingen
med hjälp av en sked. Stek i pannan tills klart.
Dela
bageln
på mitten, rosta båda halvorna och bred ett generöst lager med
Philadelphia
på båda bröden. Fördela den strimlade
romansalladen
över hela underdelen. Skiva
kycklingbrösten
i tunna skivor och fördela jämnt ovanpå
salladen
. Strö över
rödlöken
och toppa med
parmesanen
samt
salt
och
peppar
.
Tips
Tips
Detta recept passar lika bra i en wrap, baguette eller ditt favoritbröd.
Näringsvärde
Näringsvärde
Per portion
Energivärde
2573,3 kj
kcal
614,5 kcal
Fett
30,8 g
Kolhydrater
45,8 g
Proteiner
37,5 g
Fiber (Englyst)
3,9 g
Du kanske
också gillar
Cheesecake på mjuk pepparkaka
Minicheesecakes med pepparkaka
Bakad sötpotatis m getostkräm
Se alla recept