No Video
  • Förberedelsetid 20 '
  • Totaltid 20 '
4

Ingredienser

  • 4 st bagel eller valfritt bröd
  • 300 g Philadelphia Vitlök & Örter
  • 2 st majskycklingbröst, med skinnet kvar
  • 2 msk matolja
  • 2 msk smör
  • 0.5 rödlök, skivad
  • 0.5 romansallad, strimlad
  • 80 g parmesan, hyvlad
  • salt och peppar

Gör så här:

  • Värm en stekpanna, tillsätt oljan och bryn sedan kycklingen ordentligt i ett par minuter på vardera sida, krydda med salt och peppar. Tillsätt smöret och sänk värmen till medium. När smöret bryner, ös smöret med jämna mellanrum över kycklingen med hjälp av en sked. Stek i pannan tills klart.
  • Dela bageln på mitten, rosta båda halvorna och bred ett generöst lager med Philadelphia på båda bröden. Fördela den strimlade romansalladen över hela underdelen. Skiva kycklingbrösten i tunna skivor och fördela jämnt ovanpå salladen. Strö över rödlöken och toppa med parmesanen samt salt och peppar.

TipsTips

  • Detta recept passar lika bra i en wrap, baguette eller ditt favoritbröd.

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 2573,3 kj
kcal 614,5 kcal
Fett 30,8 g
Kolhydrater 45,8 g
Proteiner 37,5 g
Fiber (Englyst) 3,9 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.