Krämiga tryffelsnittar med sparris
No Video
  • Förberedelsetid 30 '
  • Totaltid 30 '
20

Ingredienser

  • 1 smördeg
  • 1 ägg, uppvispat
  • 1.5 dl parmesan, riven
  • 150 g Philadelphia Tryffel
  • 250 g sparris
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • parmesan, hyvlad

Gör så här:

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Lägg ut smördegsrullen på en plåt med bakplåtspapper. Pensla smördegen med ett uppvispat ägg och strö över lite riven parmesan. Grädda i ugnen ca 8-10 minuter.
  • Skär av lite i nedre träiga änden av sparrisen. Koka upp en kastrull med vatten och låt sparrisen sjuda snabbt, i 2-5 minuter. Ta upp sparrisen och låt ånga av. Dela ner till mindre bitar och vänd runt med lite olivolja, salt och peppar.
  • Skär upp smördegen i lagom stora rutor. Bred på Philadelphia tryffel, fördela sparrisen och avsluta med ett flarn parmesan på varje snitt.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 550,3 kj
kcal 131,4 kcal
Fett 8,9 g
Kolhydrater 6,7 g
Proteiner 6,3 g
Fiber (Englyst) 0,3 g