Vegetarisk frittata med Philadelphia
Loading the player...
  • Förberedelsetid 10 '
  • Totaltid 25 '
6

Ingredienser

  • 1 msk olivolja
  • 1 rödlök
  • 1 röd paprika
  • 1 zucchini
  • 100 g svamp
  • 80 g bladspenat
  • 6 ägg
  • 120 g Philadelphia Original
  • blandade örter
  • salt och peppar

Gör så här:

  • Vispa samman ägg, Philadelphia, salt och peppar i en bunke.
  • Skiva lök, paprika, svamp och zucchini.
  • Värm olivoljan i en stor stekpanna och stek grönsakerna tills de är genomlagade. Tillsätt spenaten blanda runt.
  • Tillsätt ägg- och Philadelphiablandningen. Rör försiktigt så att den fördelas jämnt i stekpannan.
  • Sänk värmen och låt steka cirka 4–5 minuter. Vänd sedan frittatan och stek 5 minuter till.
  • Låt frittatan svalna i pannan i fem minuter. Skär i bitar och servera med klickar av Philadelphia.

TipsTips

  • Har du kött- eller kycklingrester i kylen går det utmärkt att använda som ingredienser i frittatan.

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 824,3 kj
kcal 196,8 kcal
Fett 15,9 g
Kolhydrater 4,2 g
Proteiner 9,5 g
mättat fett 10,2 g
Natrium 0,5 g
Fiber (Englyst) 1,5 g
sockerarter 3,6 g