Vegetarisk pizza bianco på tre sätt
No Video
  • Förberedelsetid 45 '
  • Totaltid 45 '
3

Ingredienser

  • 3 st pizzabottnar
  • 300 g Philadelphia Original
  • Pizza 1 - Halloumi & portabello:
  • 3 st portabellosvampar
  • smör, till stekning
  • 0.5 st rödlök
  • 1 st halloumi, riven
  • basilika, till garnering
  • Pizza 2 - Grönkål & avokado
  • 200 g grönkål
  • olja, till stekning
  • 0.5-1 st chili
  • 1 st avokado
  • 0.5 st citron, rivet skal och saft
  • Pizza 3 - Tomat & mozzarella:
  • 1 ask körsbärstomater
  • 75 g babyspenat
  • 1 st mozzarella
  • 0.5 dl pinjenötter
  • basilika, till garnering

Gör så här:

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Bred ett krämigt lager Philadelphia på pizzabottnarna.
  • Pizza 1: Halloumi & portabello

    Skiva och fräs portabellon i en stekpanna tills den vattnat ur sig. Tillsätt lite smör och stek ytterligare en stund.
  • Skiva löken tunt, gärna på mandolin. Toppa pizzan med skivad lök, stekt portabello och riven halloumi. Grädda i ugnen i 10-15 minuter. Toppa med basilika.
  • Pizza 2: Grönkål & avokado

    Fräs grönkålen i en stekpanna med lite olja så att den mjuknar något.
  • Lägg chili, grönkål och ost på pizzan. Grädda i ugnen i 10-15 minuter. Toppa pizzan med skivad avokado och citron.
  • Pizza 3: Tomat & mozzarella

    Lägg ut tomater, spenat, mozzarella och pinjenötter på pizzan och grädda i 10-15 minuter. Toppa med basilika.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 2980,3 kj
kcal 711,7 kcal
Fett 45,4 g
Kolhydrater 52,1 g
Proteiner 80,8 g
Fiber (Englyst) 6,0 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.