Recept
Produkter
Om Philadelphia
Dubbelt så gott
Nyheter
Om Hållbarhet
Professional
Tillbaka till alla recept
Krämig portabello-pasta
Förberedelsetid
 10 '
Totaltid
 30 '
2
Ingredienser
200 g
pappardelle
(eller tagliatelle)
10 g
osaltat smör
1 st
stor
vitlöksklyfta
några kvistar repad färsk timjan
250 g
portabellosvamp
60 g
Philadelphia Light Naturell
30 g
färsk parmesanost
15 g
bladpersilja
nymald svartpeppar
Gör så här:
Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
Hacka vitlöken fint. Skiva svampen. Smält smöret i en kastrull och stek vitlöken och timjanen på medelvärme i 1 minut.
Tillsätt svampen och koka tills svampen vätskat av sig.
Rör i Philadelphia och värm på svag värme tills osten har smält. (Passa så att det inte kokar).
Grovhacka persiljan och riv parmesanen. Strö över hälften av den rivna parmesanosten, hälften av persiljan och smaka av med nymald svartpeppar.
Häll av pastavattnet och blanda den kokta pastan med Philadelphia-såsen.
Toppa med resten av parmesanosten och persiljan innan servering.
Tips
Tips
Näringsvärde
Näringsvärde
Per portion
Energivärde
2202,5 kj
kcal
526,0 kcal
Fett
16,0 g
Kolhydrater
77,0 g
Proteiner
23,0 g
mättat fett
9,0 g
Natrium
0,7 g
Fiber (Englyst)
5,0 g
sockerarter
5,0 g
Du kanske
också gillar
Vegansk smörgås
Vegansk linsgryta
Krämig pasta- och kycklinggryta med Philadelphia
Se alla recept