Varm dipp med Philadelphia, parmesan och cheddar
No Video
  • Förberedelsetid 30 '
  • Totaltid 30 '
6

Ingredienser

  • 200 g Philadelphia Original
  • 0.75 dl parmesan, riven
  • 0.75 dl cheddar, riven
  • 2-3 skivor surdegsbröd
  • 1 förp sötpotatispommes
  • 1 st broccoli
  • basilika eller persilja, till garnering

Gör så här:

  • Sätt ugnen på 225 grader.
  • Lägg upp Philadelphia i en liten ugnssäker form. Toppa med riven 
parmesan och cheddar. Gratinera mitt i ugnen i ca 15 minuter eller 
tills osten fått fin färg.
  • Rosta surdegsbrödet tillsammans med lite olja i en stekpanna. Skär 
i stavar.
  • Skär broccolin i mindre buketter och rosta så den tar lite färg.
  • Rosta sötpotatisen i ugnen enligt anvisningar på förpackningen.
  • Ställ skålen med dipp i mitten på ett uppläggningsfat och lägg bröd, 
broccoli och sötpotatis runt om.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 771,0 kj
kcal 184,2 kcal
Fett 8,8 g
Kolhydrater 20,1 g
Proteiner 22,7 g
Fiber (Englyst) 2,6 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.