- Sätt ugnen på 225 grader.
- Bred ett krämigt lager Philadelphia på pizzabottnarna.
-
Pizza 1: Halloumi & portabello
Skiva och fräs portabellon i en stekpanna tills den vattnat ur sig. Tillsätt lite smör och stek ytterligare en stund.
- Skiva löken tunt, gärna på mandolin. Toppa pizzan med skivad lök, stekt portabello och riven halloumi. Grädda i ugnen i 10-15 minuter. Toppa med basilika.
-
Pizza 2: Grönkål & avokado
Fräs grönkålen i en stekpanna med lite olja så att den mjuknar något.
- Lägg chili, grönkål och ost på pizzan. Grädda i ugnen i 10-15 minuter. Toppa pizzan med skivad avokado och citron.
-
Pizza 3: Tomat & mozzarella
Lägg ut tomater, spenat, mozzarella och pinjenötter på pizzan och grädda i 10-15 minuter. Toppa med basilika.