Image

Professional Nyheter

Philadelphia är perfekt för dig som är verksam i det professionella köket

Hotell & Restaurang Smakfulla och mångsidiga Philadelphia är en uppskattad och användbar ingrediens i hotell- och restaurangköket. Rekommenderas till kockar och andra professionella användare på grund av sin höga kvalitet, krämiga konsistens och friska smak. Philadelphia passar i allt från desserter, såser, soppor, kanapéer, röror etc. Philadelphia är också perfekt för frukost och lunchbufféer.


Philadelphia är ett välkänt och internationellt varumärke med god renommé och en bred produktportfölj. Ett uppskattat inslag på buffébordet som gäster från hela världen känner igen.


Smörgås- och Bagelbutiker Philadelphia är den ideala produkten för smörgåsar och bagels - lätt att bre och med en krämig och frisk smak som förhöjer upplevelsen av både bröd och övriga ingredienser. Med Philadelphia kan du enkelt skapa dina egna röror, smaksatta efter säsongens råvaror eller personliga önskemål. Philadelphia finns i flera förpackningsstorlekar för att du enkelt ska kunna hitta den lösning som passar din verksamhet bäst.


Café, Konditori & Bageri Smakfulla och mångsidiga Philadelphia är en uppskattad och användbar ingrediens hos många caféer, konditorier och bagerier. Tack vare sina fina bakegenskaper är Philadelphia perfekt i allt från bakverk och cheesecakes, till topping och frosting på kakor och cupcakes. Philadelphia passar dessutom utmärkt som smörgåspålägg och som bas i röror. Philadelphia finns i flera förpackningsstorlekar för att du enkelt ska kunna hitta den lösning som passar din verksamhet bäst.


Travel Philadelphia Portionsförpackning är ett utmärkt val för flyg- och resebranschen tack vare sin optimala storlek anpassad för take-away och starka internationella varumärke.