Busenkla minicheesecakes med oreos och hallon
No Video
  • Förberedelsetid 30 '
  • Totaltid 210 '
12

Ingredienser

  • Minicheesecake:
  • 400 g Philadelphia Original
  • 75 g strösocker
  • 2 ägg
  • 12 Oreos (ca 1 pkt)
  • Topping:
  • Mini Oreos
  • 125 g hallon
  • 1 msk florsocker
  • Dekoration:
  • Färska hallon

Gör så här:

  • Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ihop Philadelphia och socker tills det är fast och krämigt. Tillsätt äggen och vänd ner i smeten tills allt är ordentligt blandat.
  • Lägg en Oreo i botten på varje muffinsform (12 muffinsformar) och häll cheesecakekrämen över kexen.
  • Grädda i 18 minuter tills de har stelnat. Låt stå i kylskåp, gärna 3 timmar.
  • Koka upp hallonen om de är frysta. Lägg hallonen i en finmaskig sil och strö över florsockret. Pressa hallonen med en sked genom silen ner en skål. Låt stå i kylskåp fram till servering.
  • Toppa cheesecakemuffinsen med mini Oreos, ärska hallon och hallonsås.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 853,9 kj
kcal 203,9 kcal
Fett 11,2 g
Kolhydrater 21,4 g
Proteiner 3,8 g
Fiber (Englyst) 1,1 g