Recept
Produkter
Om Philadelphia
Dubbelt så gott
Nyheter
Om Hållbarhet
Professional
Tillbaka till alla recept
Marshmallow cheesecake
Förberedelsetid
 30 '
Totaltid
 210 '
16
Ingredienser
1
paket
Oreo Cookies
à 154 g (14 kex)
75 g
smör
525 g
Philadelphia Original
300 g
yoghurt
(3,5 % fett)
1 dl
mjölk
(3,5 % fett)
350 g
marshmallows
6 blad
gelatin
150 g
hallon
marshmallows
för dekoration
Gör så här:
Lägg
Oreo-kexen
i en fryspåse och smula sönder innehållet med en kavel eller händerna. Smält
smöret
, blanda med smulorna tryck allt i en form (Ø 26 cm) med bakplåtspappersklädd botten.
Blanda
Philadelphia
och
yoghurt
med visp. Värm försiktigt upp
mjölken
i en kastrull, lägg i
marshmallows
och rör om tills de löses upp.
Låt
gelatinbladen
svälla i 1,5 dl kallt vatten i 10 minuter. Lägg i
gelatinet
i marshmallow-mjölken och värm under omrörning tills
gelatinet
löst sig. Rör snabbt i
Philadelphia
-krämen. Fyll 1/3 av krämen i bakformen, fördela
hallon
på toppen och täck med resten av krämen. Kyl tårtan i minst tre timmar. Dekorera med
marshmallows
före servering.
Tips
Tips
Näringsvärde
Näringsvärde
Per portion
Energivärde
1084,6 kj
kcal
259,0 kcal
Fett
14,0 g
Kolhydrater
32,0 g
Proteiner
4,0 g
Du kanske
också gillar
Pizza Bianca med Philadelphia Tryffel och lufttorkad skinka
Krämig tryffelpasta med hyvlad champinjon
Mango-smoothie med ingefära
Tillbaka till alla recept