Recept
Produkter
Om Philadelphia
Dubbelt så gott
Nyheter
Om Hållbarhet
Professional
Tillbaka till alla recept
Cheesecake med vit choklad
Förberedelsetid
 30 '
Totaltid
 270 '
10
Ingredienser
150 g
digestivekex
50 g
smält
smör
400 g
Philadelphia Original
(rumstempererad)
150 g
socker
1 tsk
rivet
citronskal
3 tsk
gelatin
200 g
smält
Marabou vit bakchoklad
(över vattenbad på svag värme)
2 dl
grädde
(lätt vispad till krämig konsistens)
150 g
frusna
hallon
150 g
färska
hallon
florsocker
till garnering
Gör så här:
Blanda
kexsmulor
och
smör
. Tryck ut blandningen i botten på en smord 20 cm springform. Rör ihop
Philadelphia
,
socker
och
citronskal
till en jämn röra.
Bered
gelatinet
enligt anvisningen på förpackningen. Rör sedan ihop gelatinblandningen och den vita
bakchokladen
till en jämn blandning.
Vänd ner
grädden
och de frusna
hallonen
i blandningen. Häll fyllningen över kexbotten och kyl kakan tills den har stelnat (minst 4 timmar). Garnera med färska
hallon
och rikligt med
florsocker
.
Tips
Tips
Näringsvärde
Näringsvärde
Per portion
Du kanske
också gillar
Krämig Caprese pasta
Wrap med Philadelphia, strimlad biff och avokado
Minirårakor med Philadelphia och valfri topping
Tillbaka till alla recept