“Egg surprise” med spenat & senap
No Video
  • Totaltid 10 '
4

Ingredienser

  • 4 skivor grovt bröd
  • 200 g Philadelphia Original
  • 400 g färsk babyspenat, blancherad(se nedan)
  • 2 msk olivolja
  • 0.5 msk äppelcidervinäger
  • 0.5 -1 dl grovkornig senap, t.ex. Dijon senap
  • 4 ägg
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här:

  • Koka äggen 6 min och dela på mitten. Lägg undan till servering.
  • Värm olja i en stekpanna och tillsätt spenaten. Värm några minuter under omrörning. Blanda spenaten med 2 msk olivolja och äppelcidervinäger. Salta och peppra efter smak.
  • Bred senap påbrödskivorna och därefter Philadelphia.
  • Toppa med spenat och ägg.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 1874,0 kj
kcal 447,5 kcal
Fett 26,4 g
Kolhydrater 32,5 g
Proteiner 20,4 g
Fiber (Englyst) 4,6 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.