Asiatisk nudelsallad med räkor
No Video
  • Förberedelsetid 10 '
  • Totaltid 15 '
2

Ingredienser

  • 50 g böngroddar
  • 150 g nudlar
  • 50 g haricot verts
  • 2 st salladslökar
  • 100 g kokta, ekologiska tigerräkor (eller vanliga räkor)
  • 60 g Philadelphia Light Naturell
  • 1 msk sweetchilisås
  • 2 tsk fisksås
  • 1 msk mellanmjölk
  • 0.5 st lime, saften av

Gör så här:

  • Koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen. Skölj de färdigkokta nudlarna i kallt vatten.
  • Sjud bönorna i kokande vatten under ca 1 minut, häll av vattnet och kyl därefter under rinnande kallt vatten.
  • Rör ihop Philadelphia-osten med sweetchilisås, fisksåsen och mjölken. Pressa den halva limen och blanda ned saften i dressingen.
  • Hacka salladslökarna. Blanda nudlarna, grönsakerna, bönorna och räkorna och fördela salladen på tallrikar. Ringla dressingen över.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 934,0 kj
kcal 223,0 kcal
Fett 5,0 g
Kolhydrater 29,0 g
Proteiner 16,0 g
mättat fett 3,0 g
Natrium 2,8 g
Fiber (Englyst) 2,0 g
sockerarter 8,0 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.