Festlig Philadelphia marshmallow cheesecake
No Video
  • Förberedelsetid 30 '
  • Totaltid 210 '
16

Ingredienser

  • 1 paket Oreo Cookies à 154 g (14 kex)
  • 75 g smör
  • 525 g Philadelphia Original
  • 300 g yoghurt (3,5 % fett)
  • 1 dl mjölk (3,5 % fett)
  • 350 g marshmallows
  • 6 blad gelatin
  • 150 g hallon
  • marshmallows för dekoration

Gör så här:

  • Lägg Oreo-kexen i en fryspåse och smula sönder innehållet med en kavel eller händerna. Smält smöret, blanda med smulorna tryck allt i en form (Ø 26 cm) med bakplåtspappersklädd botten.
  • Blanda Philadelphia och yoghurt med visp. Värm försiktigt upp mjölken i en kastrull, lägg i marshmallows och rör om tills de löses upp.
  • Låt gelatinbladen svälla i 1,5 dl kallt vatten i 10 minuter. Lägg i gelatinet i marshmallow-mjölken och värm under omrörning tills gelatinet löst sig. Rör snabbt i Philadelphia-krämen. Fyll 1/3 av krämen i bakformen, fördela hallon på toppen och täck med resten av krämen. Kyl tårtan i minst tre timmar. Dekorera med marshmallows före servering.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 1084,6 kj
kcal 259,0 kcal
Fett 14,0 g
Kolhydrater 32,0 g
Proteiner 4,0 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.