Lantbröd med rödbetor och hasselnötter
No Video
  • Förberedelsetid 5 '
  • Totaltid 5 '
1

Ingredienser

  • 1 skiva bröd (t ex lantbröd)
  • 30 g Philadelphia Pepparrot
  • 1 rödbetor, färdigkokta
  • 25 g valgfri sallad (t ex babyspenat)
  • hasselnötter, delade

Gör så här:

  • Bred ett generöst lager Philadelphia på brödskivorna.
  • Rosta hasselnötterna 2-3 min i en torr stekepanna och hacka dem därefter i bitar.
  • Skär rödbetorna i skivor och lägg dem på brödet tillsammans med salladen. Toppa med hackade hasselnötter.

TipsTips

  • Hasselnötterna kan ersättas med valnötter, cashwenötter eller solrosfrön.

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 879,0 kj
kcal 210,0 kcal
Fett 7,0 g
Kolhydrater 29,0 g
Proteiner 8,0 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.