Lax & gurknudelrullar med picklad lök
No Video
  • Förberedelsetid 40 '
  • Totaltid 40 '
4

Ingredienser

  • 1.5 dl risvinäger
  • 3 msk socker
  • 1 st rödlök, tunnklyftad
  • 1 st gurka, strimlad
  • 8 st rispappersark
  • 8 skivor kallrökt lax
  • 200 g Philadelphia Sweet Chili
  • 100 g tunna risnudlar
  • 1 knippe koriander

Gör så här:

  • Blanda ihop vinäger och socker tills sockret har löst sig. Skiva rödlöken och låt den dra i ca 30 minuter i hälften av vinäger-blandningen.
  • Strimla gurkan och lägg separat i resterande vinägerlag, låt dra i 10-20 minuter.
  • Blötlägg rispappersark och lägg på fuktig kökshandduk.
  • Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen.
  • Lägg på lax, Philadelphia, avrunnen gurka, nudlar och koriander.
  • Rulla ihop och dela i 2-3 bitar, servera med den inlagda löken och lite soja att dippa i.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 1813,3 kj
kcal 433,0 kcal
Fett 13,0 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.