Salt cheesecake á la Napoleon
No Video
  • Förberedelsetid 15 '
  • Totaltid 15 '
10

Ingredienser

  • 175 g Philadelphia French Herbs
  • 0.5 pkt TUC - kex
  • 100 g fikonmarmelad
  • 1 dl granatäppelkärnor (ca 1 frukt)

Gör så här:

  • Vispa Philadelphia med en handvisp för en luftigare och mjukare konsistens.
  • Bred ett lager fikonmarmelad på halva antalet kex.
  • Bred ett krämigt lager Philadelphia på den andra halva delen av kex.
  • Lägg på ”Philadelphia-kexen” på varje kex med fikonmarmelad (Philadelphia-sidan ska vara uppåt).
  • Lägg upp kexbakelserna på ett serveingsfat. Toppa med granatäpplekärnor och servera direkt.

TipsTips

  • Prova även Philadelphia Vitlök & Örter.

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 624,0 kj
kcal 149,0 kcal
Fett 7,6 g
Kolhydrater 17,7 g
Proteiner 2,0 g
Fiber (Englyst) 0,7 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.