Svamppasta med basilikapesto
No Video
  • Förberedelsetid 10 '
  • Totaltid 25 '
2

Ingredienser

  • 150 g pasta fusilli
  • 1 tsk olivolja
  • 150 g champinjoner eller shiitake
  • 100 g Philadelphia Light Naturell (alt Philadelphia Tomat & Pesto 12%)
  • 1 msk basilikapesto
  • 50 g körsbärstomater
  • salt och nymald svartpeppar
  • färska basilikablad till garnering

Gör så här:

  • Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.
  • Skiva svampen och dela tomaterna.
  • Hetta upp oljan i en stekpanna och stek svampen i ungefär en minut. Sänk värmen, tillsätt Philadelphia-osten och rör om.
  • Häll av pastavattnet och blanda den avrunna pastan med svamp- och Philadelphia-blandningen, peston och tomaterna i grytan, rör ihop försiktigt och smaka av med salt och nymald svartpeppar.
  • Garnera med basilikablad precis innan servering.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 1842,5 kj
kcal 440,0 kcal
Fett 15,0 g
Kolhydrater 58,0 g
Proteiner 18,0 g
mättat fett 6,0 g
Natrium 1,0 g
Fiber (Englyst) 3,0 g
sockerarter 6,0 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.