Busenkla mini-cheesecakes med Oreo och hallon
No Video
  • Förberedelsetid 10 '
  • Totaltid 10 '
15

Ingredienser

  • 200 g Philadelphia Original
  • 2 msk vatten
  • 100 g Marabou vit choklad, smält
  • 1 rör Oreo-kakor (ca 154 g)
  • 125 g färska hallon

Gör så här:

  • Vispa Philadelphia till en mjuk och fluffig konsistens.
  • Smält den vita chokladen i 30 sekunders intervaller i micron eller över ett vattenbad. Låt chokladen svalna något, men den ska fortfarande vara lite ”rinnig”
  • Vänd under omrörning ner den smälta chokladen i Philadelphiaosten. Vispa till en jämn och krämig konsistens. (Om krämen är för hård för att spritsa kan man addera lite vatten för en mjukare konsistens).
  • Lägg över Philadelphia-krämen i en spritspåse.
  • Lägg ut Oreos på ett serveringsfat och spritsa Philadelphia-krämen på kakorna. Toppa med färska hallon och servera direkt.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 498,1 kj
kcal 118,9 kcal
Fett 6,8 g
Kolhydrater 12,3 g
Proteiner 2,0 g
Fiber (Englyst) 0,7 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.