Busenkla minicheesecakes med oreos och hallon
12 Portioner
Förberedelser tid:30 min 
Total tid:3 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ihop Philadelphia och socker tills det är fast och krämigt. Tillsätt äggen och vänd ner i smeten tills allt är ordentligt blandat.

    2. 2

      Lägg en Oreo i botten på varje muffinsform (12 muffinsformar) och häll cheesecakekrämen över kexen.

    3. 3

      Grädda i 18 minuter tills de har stelnat. Låt stå i kylskåp, gärna 3 timmar.

    4. 4

      Koka upp hallonen om de är frysta. Lägg hallonen i en finmaskig sil och strö över florsockret. Pressa hallonen med en sked genom silen ner en skål. Låt stå i kylskåp fram till servering.

    5. 5

      Toppa cheesecakemuffinsen med mini Oreos, ärska hallon och hallonsås.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min