
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ihop Philadelphia och socker tills det är fast och krämigt. Tillsätt äggen och vänd ner i smeten tills allt är ordentligt blandat.
2
Lägg en Oreo i botten på varje muffinsform (12 muffinsformar) och häll cheesecakekrämen över kexen.
3
Grädda i 18 minuter tills de har stelnat. Låt stå i kylskåp, gärna 3 timmar.
4
Koka upp hallonen om de är frysta. Lägg hallonen i en finmaskig sil och strö över florsockret. Pressa hallonen med en sked genom silen ner en skål. Låt stå i kylskåp fram till servering.
5
Toppa cheesecakemuffinsen med mini Oreos, ärska hallon och hallonsås.