Cheesecake mango och hallon
12 Portioner
Förberedelser tid:20 min 
Total tid:3 hr 20 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Lägg digestivekexen i en fryspåse och smula sönder innehållet med en kavel eller händerna. Smält smöret, blanda med smulorna och tryck in allt i fyrkantig form försedd med bakplåtspapper (ø 26 cm).

    2. 2

      Blanda Philadelphia, yoghurt och citronsaft med visp.

    3. 3

      Låt gelatinbladen svälla i 1 ½ dl kallt vatten i 10 minuter. Tillsätt sockret och värm allt medan du rör om, tills gelatinet och sockret löser sig. Rör snabbt in det i Philadelphia-krämen.

    4. 4

      Häll i krämen i formen; låt stå kallt i minst 3 timmar. Innan du serverar, dekorera kakan med mosade mangon, den färska mangon, hallonen och myntabladen.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min