
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Lägg digestivekexen i en fryspåse och smula sönder innehållet med en kavel eller händerna. Smält smöret, blanda med smulorna och tryck in allt i fyrkantig form försedd med bakplåtspapper (ø 26 cm).
2
Blanda Philadelphia, yoghurt och citronsaft med visp.
3
Låt gelatinbladen svälla i 1 ½ dl kallt vatten i 10 minuter. Tillsätt sockret och värm allt medan du rör om, tills gelatinet och sockret löser sig. Rör snabbt in det i Philadelphia-krämen.
4
Häll i krämen i formen; låt stå kallt i minst 3 timmar. Innan du serverar, dekorera kakan med mosade mangon, den färska mangon, hallonen och myntabladen.