
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Smält smöret i en kastrull. Krossa digestivekexen fint (gärna i matberedare) och blanda de krossade kexen med det smälta smöret. Rör ihop till en jämn blandning. Klä botten på springformen med bakplåtspapper och tryck ut blandningen i formen. Låt stå i kylen medan du gör fyllningen.
2
Separera äggulor och vitor och lägg dem i var sin skål. Vispa äggulorna med sockret pösigt.
3
Blanda Philadelphiaosten med vaniljsockret. Rör samman blandningen med äggulorna och sockret. Gärna med elvisp.
4
Vispa grädden separat och rör försiktigt ner den i ägg- och ostblandningen. Vispa äggvitorna hårt och rör försiktigt ner i smeten. Häll ner smeten i formen och ställ den i frysen över natten.
5
Ta ut cheesecaken och ställ den i rumstemperatur ca. 1 timme innan den ska avnjutas och dekorera med färska bär enligt önskemål.