Cheesecake med färska bär
10 Portioner
Förberedelser tid:35 min 
Total tid:4 hr 35 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Botten: Smält smöret. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel. Blanda de krossade kexen med det smälta smöret och rör ihop ingredienserna. Tryck ner blandningen i springformen. Sätt formen i kylskåpet i cirka 30 minuter.

    2. 2

      Fyllning: Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i cirka 5 minuter. Värm 1 dl av vispgrädden i 10–15 sekunder i mikrovågsugn eller i en liten stekpanna, krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem i vispgrädden. Rör tills blandningen har svalnat. Rör ihop florsockret, Philadelphiaosten och vaniljsockret i en skål, tills att blandningen blir mjuk. Vänd ner gelatinblandningen i ostkrämen. Vispa resten av vispgrädden tills att du får små toppar på grädden. Vänd ner den vispade grädden i ostkrämen. Blanda försiktigt. Fördela blandningen över kexbottnen i springformen. Täck springformen med plastfolie och låt den stå i kylskåpet i 4 timmar eller tills att kakan har satt sig.

    3. 3

      Dekoration: Garnera din cheesecake med valfria bär.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min