Cheesecake med vit choklad
10 Portioner
Förberedelser tid:30 min 
Total tid:4 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Blanda kexsmulor och smör. Tryck ut blandningen i botten på en smord 20 cm springform. Rör ihop Philadelphia, socker och citronskal till en jämn röra.

    2. 2

      Bered gelatinet enligt anvisningen på förpackningen. Rör sedan ihop gelatinblandningen och den vita bakchokladen till en jämn blandning.

    3. 3

      Vänd ner grädden och de frusna hallonen i blandningen. Häll fyllningen över kexbotten och kyl kakan tills den har stelnat (minst 4 timmar). Garnera med färska hallon och rikligt med florsocker.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min