Cheesecake med vit choklad och hallon
No Video
  • Totaltid 270 '
10

Ingredienser

  • 150 g digestivekex
  • 50 g smält smör
  • 400 g Philadelphia Original (rumstempererad)
  • 150 g socker
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 3 tsk gelatin
  • 200 g smält Marabou vit bakchoklad (över vattenbad på svag värme)
  • 2 dl grädde (lätt vispad till krämig konsistens)
  • 150 g frusna hallon
  • 150 g färska hallon
  • florsocker till garnering

Gör så här:

  • Blanda kexsmulor och smör. Tryck ut blandningen i botten på en smord 20 cm springform. Rör ihop Philadelphia, socker och citronskal till en jämn röra.
  • Bered gelatinet enligt anvisningen på förpackningen. Rör sedan ihop gelatinblandningen och den vita bakchokladen till en jämn blandning.
  • Vänd ner grädden och de frusna hallonen i blandningen. Häll fyllningen över kexbotten och kyl kakan tills den har stelnat (minst 4 timmar). Garnera med färska hallon och rikligt med florsocker.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.