Cheesecake nougat med bär
12 Portioner
Förberedelser tid:20 min 
Total tid:3 hr 20 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Mixa kexen till ett fint smul i matberedare eller med en stavmixer. Smält smöret och blanda ihop med kexsmulet till en formbar massa. Spänn fast ett bakplåtspapper i botten på en springform (ca 23 cm) och tryck ut kexmassan i den. Ställ i kylskåpet medan du gör Philadelphiafyllningen.

    2. 2

      Grovhacka den vita chokladen och smält över vattenbad eller i mikrovågsugn under 30 sekunders-intervaller. Låt svalna innan du använder den i din fyllning.

    3. 3

      Vispa Philadelphia, smält vit choklad och strösocker till en jämn och krämig smet.

    4. ImagePRO TIP Använd en mindre form för en högre cheesecake.

    5. 4

      I en annan bunke vispar du grädden. Vänd försiktigt ner den i Philadelphiasmeten.

    6. 5

      Bre ut cheesecakesmeten i springformen. Låt cheesecaken stelna i kylskåpet i minst 3 h innan servering.

    7. 6

      Skapa nougatspiraler genom att hyvla en kall dubbelnougat på längden med en osthyvel. Toppa med färska hallon/bär och vit chokladströssel.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min