
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Botten
Sätt ugnen på 180 grader varmluft. Klä botten och kanterna på en springform med bakplåtspapper.
2
Mixa nötterna och fröerna i en matberedare till ett finfördelat mjöl. Tillsätt socker,smör och mjöl och mixa ihop till en deg. Tryck ut i springformen och förgrädda botten i ca 10 minuter.
3
Cheesecakefyllning
Vrid ner ugnen till 160 grader. Skala, kärna ur och skär äpplena i bitar.
4
Vispa Philadelphia, strösocker, vaniljsocker, kryddor och mjöl till en fluffig kräm. Vispa ner grädden. Vänd ner 1 ägg i taget med en slickepott och blanda till en slät cheesecake.
5
Häll ner cheesecakesmeten i formen. Strö över äppelbitarna och grädda mitt i ugnen i cirka 45 minuter. Stäng av ugnen, öppna ej luckan och cheesecaken stå i eftervärmen i ytterligare 20 minuter.
6
Ringla över kolasås och pudra över lite kanel.