Cheesecake-bollar
24 Portioner
Förberedelser tid:40 min 
Total tid:4 hr 40 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Mixa samman digestivekex, Philadelphia, smör och florsocker till en jämn smet. Ställ i frysen för att stelna minst 4 h men helst över natten.

    2. 2

      Rulla till jämnstora bollar och ställ på en bakplåtspapperklädd bricka som får plats i frysen.

    3. 3

      Grovhacka den mörka chokladen och smält över vattenbad eller i mikrovågsugn under 30 sekunders-intervaller. Blanda ner neutral olja och låt svalna innan du doppar dina cheesecakebollar i den.

    4. 4

      Lättast doppar du dina cheesecakebollar i den smälta chokladen med hjälp av två gafflar. Se till så att så mycket överflödig choklad som möjligt rinner av cheesecakebollen innan du ställer tillbaka den på den kalla brickan.

    5. 5

      Förvara i kyl eller frys fram till servering.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min