Enkel vegolasagne
6 Portioner
Förberedelser tid:20 min 
Total tid:50 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Sätt ugnen på 200 grader.

    2. 2

      Skala och hacka löken. Finhacka vitlöken. Stek i en kastrull med lite olja tills löken mjuknat.

    3. 3

      Tillsätt tomatpuré och torkade kryddor, fräs lite till.

    4. 4

      Tillsätt krossade tomater och soltorkade tomater, låt koka ihop till en god tomatsås.

    5. 5

      Smaka av med salt och peppar.

    6. 6

      Dela zucchinin i mindre bitar. Fräs i lite olja på hög värme. 

    7. 7

      Sänk värmen och tillsätt Philadelphia Plant Based, salt och peppar. Låt koka ihop tills Philadelphian har smält helt.

    8. 8

      Varva tomatsås, lasagneplattor och zucchinisås i en ugnsfast form. 

    9. 9

      Avsluta med det sista av den vita sås högst upp (utan zucchini). Toppa med vegansk ost.

    10. 10

      Grädda 20-30 minuter, eller tills lasagneplattorna är mjuka. 

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Vegansk bakad cheesecake

    clockTotal tid:3 hr 50 min