
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
För att göra cheesecakens botten: Blanda kexsmulorna med det smälta smöret och tryck in blandningen i botten av en 20 centimeters kakform med löstagbar botten. Ställ sedan formen åt sidan för nedkylning medan du förbereder fyllningen.
2
För att göra fyllningen: Blötlägg gelatinet i en skål med kallt vatten tills det har mjuknat, låt rinna av väl. Värm under tiden upp kokosmjölken. Lägg i det mjuka gelatinet och rör om tills det har smält helt. Blanda med Philadelphia och socker tills blandningen blir mjuk. Vispa i kokosnötsgelatinet i Philadelphia-blandningen lite åt gången och rör sedan ned den vispade grädden och limeskalet. Skeda upp blandningen över kexbasen och släta ut ytan. Kyl i fyra timmar eller tills kakan har stelnat.
3
För att dekorera: Precis innan servering, dekorera med några mangokuber, mangopuré och några myntablad.
PRO TIP En portion av detta recept bör ses som någonting som man unnar sig ibland, och den avnjuts bäst vid särskilda tillfällen och som en del av en balanserad kost.