Festliga cheesecake-tryfflar med pepparkaka
No Video
  • Förberedelsetid 300 '
  • Totaltid 300 '
24

Ingredienser

  • Du behöver:
  • 300 g Philadelphia Original eller Laktosfri
  • 50 g smör, rumstempererat
  • 20 pepparkakor (128 g)
  • 5 dl florsocker
  • Garnering:
  • ca 20 pepparkakor, krossade till smulor att rulla i

Gör så här:

  • Mixa samman 20 pepparkakor, Philadelphia, smör och florsocker till en jämn smet. Ställ i frysen för att stelna minst 4 h, men gärna över natten.
  • Rulla till jämnstora bollar (ca 24 st) och ställ på en bakplåtspappersklädd bricka som får plats i frysen. Låt stå i frysen i minst 30 minuter.
  • Krossa de resterande pepparkakorna och rulla tryfflarna i pepparkakssmulorna. Servera direkt eller förvara i kylskåpet.

TipsTips

  • Bjud på en naggande god ”snackis” på glöggminglet eller julfikat!

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 687,6 kj
kcal 164,2 kcal
Fett 5,3 g
Kolhydrater 28,4 g
Proteiner 1,4 g
Fiber (Englyst) 0,3 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.