Fryst cheesecake
10 Portioner
Förberedelser tid:30 min 
Total tid:4 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Ta fram en bunke och krossa digestivekexen. Blanda smulorna med det rumstempererade smöret.

    2. 2

      Tryck ut blandningen ordentligt i botten av en form (22-23 cm i diameter) med löstagbar kant.

    3. 3

      Ställ kakformen i kylen och förbered fyllningen.

    4. 4

      Skölj citronen noggrant under ljummet vatten och riv citronskalet med ett rivjärn.

    5. 5

      Vispa Philadelphia-osten tills den blir mjuk. Rör ned mjölken, sockret, citronskalet och -saften. Blanda väl.

    6. 6

      Blötlägg gelatinbladen i vatten. Krama sedan ur dem och rör ned det i Philadelphia-blandningen. Vispa grädden lätt och vänd sedan ner den i blandningen.

    7. 7

      Häll ner smeten i formen med kaksmulor i botten. Sätt in formen i frysen i ca 4 timmar.

    8. 8

      Ta fram en stund innan servering och garnera gärna med färsk frukt.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Philadelphia-baguette

    clockTotal tid:10 min