
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Ta fram hallonen ur frysen och låt dem tina en aning.
2
Krossa digestivekexen till smulor i en bunke. Blanda kexsmulorna med smör och tryck ut i botten av en smord form (20 cm i diameter) med löstagbar kant.
3
Skölj citronen väl under ljummet vatten och riv skalet med ett rivjärn.
4
Vispa Philadelphia-osten, citronskalet och sockret med en elvisp tills smeten är slät.
5
Koka upp vatten i en kastrull. Bryt den vita chokladen i bitar och smält i en bunke över det kokande vattenbadet.
6
Blötlägg gelatinbladen i vatten, krama sedan ur dem och blanda med chokladen.
7
Blanda sedan i Philadelphia- och sockerblandningen.
8
Vispa grädden lätt och vänd ner den tillsammans med de halvtinade hallonen i bunken med de övriga ingredienserna.
9
Häll fyllningen i den förberedda formen, låt stå i kylskåp i 3 timmar.
10
Dekorera med färska hallon och pudra med florsocker innan servering.
11
Ställ formen i kylen.