
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Sätt ugnen på 200 °C (varmluft).
2
Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret.
3
Blanda ihop de torra ingredienserna och häll ner i äggsmeten.
4
Rör ner smöret och Philadelphia Classic Naturell, kakao och florsocker och blanda till en jämn smet.
5
Fyll smeten i muffinsformar, ca. 8 st stora eller 12 st små. Grädda i 15-20 min för stora muffins, 12-15 min för små.
6
Låt muffinsen svalna helt.
7
När muffinsen är helt svala, bre eller spritsa blandningen med Philadelphia Classic Naturell, kakao och florsocker på toppen och dekorera med smågodis.
8
När muffinsen har dekorerats bör de ätas direkt eller förvaras i kylskåp.