
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Mixa pepparkakorna till ett fint smul i matberedare eller med en stavmixer. Smält smöret och blanda ihop med pepparkakssmulet till en formbar massa. Fördela i botten på 4 glas.
2
Vispa samman Philadelphia, vispgrädde, rivet apelsinskal och malen kanel till en jämn och fluffig smet. Tillsätt florsocker och vänd försiktigt ihop med hjälp av en slickepott till en jämn smet. Fördela Philadelphiakrämen i glasen. Förvara I kylskåp fram till servering.
3
Dekorera med rivet apelsinskal och pepparkakor innan servering.
PRO TIP
Denna cheesecake i glas är en uppskattad dessert på glöggminglet, adventsfikat eller julfesten!