Klassisk cheesecake
12 Portioner
Förberedelser tid:25 min 
Total tid:2 hr 55 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Sätt ugnen på 170 grader.

    2. 2

      Ta fram en bunke och krossa digestivekexen. Blanda smulorna med det rumstempererade smöret.

    3. 3

      Tryck ut blandningen ordentligt i botten av en form (22-23 cm i diameter) med löstagbar kant.

    4. 4

      Ställ kakformen i kylen och förbered fyllningen.

    5. 5

      Rör ihop Philadelphia-osten med sockret till en slät smet.

    6. 6

      Tillsätt äggen, ett i taget, under omrörning.

    7. 7

      Skölj citronen noggrant under ljummet vatten och riv citronskalet med ett rivjärn. Pressa citronen. Blanda citronskalet, mjölet, gräddfilen och citronsaften.

    8. 8

      Grädda kakan i 60 minuter. Stäng därefter av värmen och låt svalna i ugnen i ytterligare en timme.

    9. 9

      Servera gärna med säsongens frukt eller bär.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min