Kokt ägg med Philadelphiadipp
No Video
  • Förberedelsetid 10 '
  • Totaltid 10 '
1

Ingredienser

  • 1 ett ägg
  • 1 skiva vitt bröd
  • 30 g Philadelphia Light Naturell
  • Nymalen svartpeppar

Gör så här:

  • Koka ägget i en kastrull med sjudande vatten i ca 4 minuter, för löskokt ägg.
  • Rosta samtidigt brödet och bred det med Philadelphia. Strö över lite svartpeppar och skär det i längder ca 2 cm bred.
  • Servera brödstängerna med ägget.

TipsTips

Näringsvärde

Näringsvärde Per portion
Energivärde 980,0 kj
kcal 234,0 kcal
Fett 11,1 g
Kolhydrater 18,8 g
Proteiner 14,1 g
mättat fett 4,5 g
Natrium 0,9 g
Fiber (Englyst) 1,2 g
sockerarter 2,1 g
Vi använder cookies för att underlätta användningen av denna webbplats. Om du vill veta mer om vad cookies har för funktion eller om du vill ta reda på hur du kan ändra dina inställningar för cookies tittar du under "Policy för cookies". Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen accepterar du vår policy för användning av cookies så som den definieras i Policy för cookies.