Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Blanda saltet med kärnmjölken tills det löst sig. Lägg kycklinglåren i blandningen och ställ in i kylen över natten.
2
Blanda gochujang, socker, jordgubbssylt, soja, risvinäger, vatten och honung i en kastrull. Rör om tills alla ingredienser har blandat sig. Koka upp. Doppa ner en sked – om såsen täcker baksidan så är den klar.
3
Blanda potatisstärkelse, majsstärkelse, peppar, salt och mjöl i en djup tallrik.
4
Värm oljan till 180–190 °C, antingen i en kastrull eller i en fritös.
5
Ta fram kycklingen och lägg över den i mjöl-& stärkelseblandningen. Ge kycklingen en liten klapp innan du lägger den i mjölet, för att bli av med överflödig kärnmjölk. Vänd kycklingen i mjöl-stärkelseblandningen. Ge kycklingen en liten klapp igen och lägg försiktigt ned bitarna i den upphettade oljan. Fritera kycklingen i ca 4 minuter i 180 – 190 °C. Ta upp och låt kycklingen vila i ca 3 minuter, lägg sedan tillbaka kycklingen i oljan i ytterligare 3 minuter.
6
Värm den röda såsen och täck den fritterade kycklingen med den.
7
Bred ett krämigt lager Philadelphia Grillad Paprika på insidan av locket och botten av hamburgerbrödet. Lägg på cheddarost, gurka, rödlök och grillad paprika. Toppa med kyckling, sallad och pepperoni och lägg på locket. NJUT!
Det finns inga dumma frågor