Krämig avokadopasta
4 Portioner
Förberedelser tid:10 min 
Total tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.

    2. 2

      Skala och kärnan ur avokadon. Mixa avokado med Philadelphia och vitlök. Smaka av med citronzest, citronsaft och salt.

    3. 3

      Häll av pastan men spara lite pastavatten, ca 1 dl. Häll tillbaka pastan i kastrullen. Rör ner avokadokrämen och blanda om ordentligt tillsammans med det resterande pastavattnet.

    4. 4

      Rosta pinjenötter försiktigt i en torr stekpanna tills de är lätt gyllenbruna.

    5. 5

      Servera med färsk ruccola och rostade pinjenötter.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Pizza med sweet chiliräkor

    clockTotal tid:25 min