Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Förvärm ugnen till 180 °C (160 °C fläktugn). Smörj ugnsformen.
2
Koka pastan i lättsaltat vatten enligt paketets anvisningar. Häll av vattnet.
3
Värm försiktigt upp Philadelphia i en stor kastrull på medelhög värme och tillsätt grädden. Rör i grädden allteftersom Philadelphiaosten smälter, och rör om till en slät kräm/sås.
4
Tillsätt kokt pasta, parmesan, tomater och hälften av basilikan i kastrullen med Philadelphia-såsen, och vänd runt med en slev tills allt har blandats.
5
Häll över pastablandningen i den smörjda ugnsformen och toppa med mozzarella. Grädda i 25 minuter eller tills gratängen fått en lätt gyllenbrun färg.
6
Dekorera med färsk basilika.
Det finns inga dumma frågor