
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Stek kycklingfiléerna i olivolja i en stekpanna. Krydda filéerna på båda sidorna och stek tills de har fått fin färg.
2
Tillsätt den hackade vitlöken och låt fräsa i någon minut. Tillsätt de hackade soltorkade tomaterna och låt fräsa i ytterligare någon minut.
3
Tillsätt Philadelphia Original, vatten, kycklingfond och låt koka ihop. Smaka av med salt och peppar. Låt koka på svag värme tills kycklingen är genomstekt.
4
Tillsätt spenat och sparris fram mot när kycklingen är färdigstekt. Låt koka i ett par minuter.
5
Servera med färsk basilika och ett gott bröd med Philadelphia.