
Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Skala och skär rotfrukterna i bitar och lägg ut dem på en bakpappersklädd plåt. Krydda med salt, peppar och örter och ringla över olivolja. Ugnsrosta rotfrukterna i mitten av ugnen på 225°C tills de blivit mjuka.
2
Koka upp vattnet och lägg i buljongtärningarna.
3
Lägg i de ugnsrostade grönsakerna i buljongen och mixa med en mixerstav. Lägg i en stor klick Philadelphia och fortsätt mixa till en slät och krämig konsistens.
4
Smaka av soppan med salt och peppar och servera med topping samt en klick Philadelphia.
PRO TIP Denna soppa är perfekt när man har rotfrukter över från gårdagens middag. Ett enkelt och gott basrecept där Philadelphia tillför krämighet, och som kan kombineras och smaksättas med det man har hemma.