Krämiga tryffelsnittar med sparris
20 Portioner
Förberedelser tid:30 min 
Total tid:30 min 

Ingredienser

    Image

    Produktersättningar

    För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?

    Utforska alla andra produkter
    Image

    Visste du att?

    När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.

    Få inspiration! Klicka här!

    Gör så här:

    1. 1

      Sätt ugnen på 200 grader.

    2. 2

      Lägg ut smördegsrullen på en plåt med bakplåtspapper. Pensla smördegen med ett uppvispat ägg och strö över lite riven parmesan. Grädda i ugnen ca 8-10 minuter.

    3. 3

      Skär av lite i nedre träiga änden av sparrisen. Koka upp en kastrull med vatten och låt sparrisen sjuda snabbt, i 2-5 minuter. Ta upp sparrisen och låt ånga av. Dela ner till mindre bitar och vänd runt med lite olivolja, salt och peppar.

    4. 4

      Skär upp smördegen i lagom stora rutor. Bred på Philadelphia tryffel, fördela sparrisen och avsluta med ett flarn parmesan på varje snitt.

    +
    Image

    Det finns inga dumma frågor

    Visa alla vanliga frågor och svarImage

    Du kanske gillar

    Image

    Blomkålsrisotto med Philadelphia Tryffel

    clockTotal tid:30 min