Ingredienser
Produktersättningar
För en lättare version kan du använda Philadelphia LightNyfiken på något nytt?
Visste du att?
När du är klar med matlagningen behöver du inte slänga förpackningen. Det finns många sätt att återanvända den.
Gör så här:
1
Skär kycklingfilén i mindre bitar (ca 2 x 2 cm) och lägg i en skål. Finhacka vitlöken och riv ingefäran fint på ett rivjärn. Blanda runt allt med 1 msk sesamolja och en nypa salt och peppar. Ställ åt sidan i ca 30 minuter.
2
Skär spetskål, rödkål och vårlök i fina strimlor. Skala och skär moroten i fina strimlor. Finhacka koriander och chili. Blanda allt med sojasåsen och resterande sesamolja.
3
Stek tortillabröden snabbt på båda sidor i en torr stekpanna och lägg upp på ett serveringsfat.
4
Stek kycklingfilén 4-5 minuter tills den är helt genomstekt och gyllenbrun.
5
Bre ett krämigt lager Philadelphia på brödet. Toppa med salladsblandningen och kycklingfilén. Servera.
Det finns inga dumma frågor