Recept
Produkter
Om Philadelphia
Nyheter
Professional
Tillbaka till alla recept
Lättlagad och krämig vegolasagne
Förberedelsetid
 20 '
Totaltid
 40 '
4
Ingredienser
1 st
aubergine
1 st
gul lök
70 g
babyspenat
2
klyftor
vitlök
, pressade
salt
olja
, till stekning
400 g
tomatsås
(1 burk)
150 g
soltorkade tomater
1
förp färska
lasagneplattor
300 g
Philadelphia Original
1 dl
ost
, riven
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader.
Skiva aubergine och lök tunt. Fräs i en stekpanna tillsammans med olja tills det börjar mjuka. Tillsätt spenat och vitlök och fräs tills allt är mjukt.
Häll upp tomatsåsen i en skål och mixa ner de soltorkade tomaterna.
Bre ut ett lager tomatsås i botten av en fyrkantig ugnsform. Varva sedan grönsaker och tomatsås med färska lasagneplattor och lager av Philadelphia. Avsluta med ett tunt lager tomatsås och riven ost.
Gratinera i ugnen i 15-20 minuter.
Tips
Tips
Näringsvärde
Näringsvärde
Per portion
Energivärde
2881,0 kj
kcal
688,0 kcal
Fett
29,8 g
Kolhydrater
89,4 g
Proteiner
59,2 g
Fiber (Englyst)
8,4 g
Du kanske
också gillar
Strawberry, Tomato & Maple Syrup
Philly Cheese Steak
Ceasar-style
Se alla recept